Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Ontwikkelingswerk! Een goed begin, fiets de Trap-In.

Voor de 44e keer wordt op 21 mei weer de TRAP-IN gehouden. De route is 50 kilometer lang en om de +/- vijf kilometer is er een post waar het gezellig vertoeven is. U kunt genieten van koffie, thee, een kopje soep, een heerlijke pannenkoek, een lekkere fruitcoctail of een verfrissend ijsje onder het genot van livemuziek of een dj. Ook worden er onderweg enkele verrassingen uitgedeeld. Deelnemers kunnen na de fietstocht op het terras op de Markt in Uden gezellig nakletsen.

De laatste editie fietsten er 2050 deelnemers mee en 600 ik fiets niet kaarten. Dit jaar werken de weergoden hopelijk weer mee en willen we graag de hele regio op de fiets in Uden tegenkomen. Wij hopen dat wij op deze manier veel mensen enthousiast maken om Tweede Pinksterdag gezond en gezellig door te brengen op de fiets met familie, vrienden, buren, teamgenoten of collega’s . Ook voor de kinderen is meefietsen erg gezellig.

De route start op de Markt in Uden en bij het Muziekhuis in Volkel. U kunt starten tussen 10.00 en 13.00 uur (in Volkel tot 12.30 uur). Het startgeld is € 5,– en een gezinskaart kost € 15 (2 volwassenen + kinderen tot en 12 jaar), maar als u zich laat sponsoren mag u gratis meedoen. Elke post is niet verder dan ongeveer 5 km. van het centrum verwijderd, zodat ouderen en kinderen weer gemakkelijk naar huis kunnen als ze moe zijn. De gehele route wordt ieder jaar weer feestelijk versierd. Ook hebben we oplaadpunten voor elektrische fietsen bij verschillende posten, zodat ook deze liefhebbers de route helemaal kunnen uitfietsen. Deelnemers die niet graag in grote groepen fietsen kunnen het beste na half twaalf starten. Diverse bedrijven uit Uden en Volkel hebben ons financieel of met materialen en ingredienten gesponsord. Op onze website kunt u zien welke dat zijn. Al onze kosten zijn hiermee al betaald, zodat de opbrengst op Tweede Pinksterdag 100% ten goede komt aan onze projecten. Ook de aanwezige muziekgezelschappen spelen deze dag voor het goede doel. Onze 15 projecten waren afgelopen jaar t.b.v. 1 missionaris en 14 ingezonden projecten uit ontwikkelings landen. Meer hierover kunt u lezen op deze website.

Share This Story, Choose Your Platform!