Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op woensdag 7 juli is het zover: de eerste KinderTrendrede van kindergemeenteraad Maashorst i.o. Om 15.00 uur mogen zij de rede voordragen en officieel overhandigen aan o.a. burgemeester Henk Hellegers uit Uden en burgemeester Marnix Bakermans uit Landerd.

Bent u ook nieuwsgierig naar de ideeën van de allereerste kindergemeenteraad van de gemeente Maashorst i.o.? En wilt u ook weten wat voor toekomst zij voor de gemeente voor ogen hebben? Kijk dan op woensdag 7 juli, 15.00 uur live mee via het YouTubekanaal van Landerd TV.

De KinderTrendrede is het jonge zusje van de nationale Trendrede die ieder jaar in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam wordt voorgedragen en die inmiddels is uitgegroeid tot een belangrijk trenddocument voor landelijke politieke partijen, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Een soort alternatieve troonrede dus.

Share This Story, Choose Your Platform!