Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Heb jij moeite met computers of je mobieltje? Dan is er vanaf nu hulp voor jou!

Erwin Honig zal vanaf 7 juli, een keer in de twee weken op de woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur in MuzeRijk aanwezig zijn met zijn computer en mobiele telefoon inloop spreekuur. Op afspraak via receptie@muzerijk.nl of 0413-268548. (Hulp op afstand is eventueel ook mogelijk.) Erwin werkt al jaren in de ICT branche en wil graag als vrijwilliger, iets betekenen voor zijn medemens die problemen ondervindt, in mobiele telefoon en computer gebruik.

Hij biedt hulp bij problemen met Microsoft Office, zoals: Word, Excel, Outlook en Office365.

Hulp/advies bij internet vragen bijvoorbeeld m.b.t.: inloggen op websites, boeken van vakanties, overnachtingen, uitstapjes.

Hulp bij aanschaffen van producten zoals het overstappen van energieleverancier, internet provider, (mobiele) telefonie, internet bankieren.

Hulp bij algemeen PC gebruik (pc/laptop/tablet) zoals: archiveren van (belangrijke) documenten, archiveren van foto materiaal, basiskennis social media (Facebook, Twitter, Instagram), E-mail, beeldbellen zoals: Skype, Zoom, Teams enz.

Hulp bij toepassingen mobiele telefoon(Android) zoals: Whatsapp (chat, bellen, beeld bellen), SMS, het beheer van contacten. Het gebruiken van apps, enz.

Share This Story, Choose Your Platform!