Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op zondag 3 juli kunnen we alweer voor de 7e keer gaan genieten van het evenement PROEF DE BUURT in ons gezellige MuzeRijk!
Zoals jullie onderhand wel weten is onze Bitswijk een echte multiculturele wijk. Er wonen o.a. mensen uit Turkije, Marokko, Polen, Somalië, Brits Guyana, Afghanistan, Bolivia, Indonesië, China, Suriname, Syrië en nog veel meer landen. Een flinke rijkdom aan culturen die zichzelf tijdens PROEF DE BUURT dag laten zien en jou een beetje laten proeven van hun rijke cultuur en (eet)gewoonten. Jij als bezoeker kunt dan, bij de receptie van MuzeRijk, munten kopen en daarmee letterlijk de buurt proeven. Dat wordt dus smullen en genieten!

Naast deze proeverijen zijn er ook diverse muzikale optredens en leuke kinderactiviteiten.
Verder staat onze MuzeMobiel voor jou paraat! Je kunt, indien je minder mobiel bent, opgehaald worden om naar MuzeRijk te komen om mee te genieten van deze dag. Wil je wel even, in verband met de verwachtte drukte, jouw ritje alvast reserveren vóór vrijdag 1 juli 12.00 uur via de receptie; 0413-268548 of receptie@muzerijk.nl?
Ook zijn er deze middag rondritten door de Bitswijk. Je kunt jezelf daar tijdens PROEF DE BUURT voor opgeven bij de receptie.

Share This Story, Choose Your Platform!