Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Voor het eerst vindt er op 22 en 23 september 2018 een SamenLoop voor Hoop plaats voor Uden, Volkel en Odiliapeel: een 24-uurs wandelestafette voor iedereen die iets tegen kanker wil doen.

De SamenLoop voor Hoop is een initiatief van KWF Kankerbestrijding. Deze eerste editie in Uden wordt georganiseerd door een team van vrijwilligers uit Uden, Volkel en Odiliapeel. Tijdens de 24-uurs wandelestafette in teams, in het Udense sportpark, staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én wordt het leven gevierd. Elk team kan een eigen actie starten om hun deelname te promoten. Tijdens de loop zijn er muziekoptredens, een braderie en een indrukwekkende kaarsenceremonie waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil.

Naast het inzamelen van geld voor wetenschappelijk onderzoek, willen we met de SamenLoop voor Hoop voor Uden, Volkel en Odiliapeel vooral ook mensen met elkaar en met de samenleving verbinden. Samen genieten van een mooi evenement, waarbij we als gemeenschap een actieve bijdrage leveren aan een gezonde leefwijze en aandacht schenken aan mensen met kanker. Openheid en eensgezindheid zijn sleutelwoorden die de SamenLoop voor Hoop typeren.

Share This Story, Choose Your Platform!