Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Schrijftafel

Houd je van lezen en heb je zin om zelf ook eens je pen op papier te zetten? Om schrijvend woorden te geven aan de verhalen in je eigen leven? Schuif dan aan bij de Schrijftafel en laat je inspireren door spannende beginzinnen, stijl en plots uit de boeken om je heen. Onder deskundige begeleiding van Ria Kauffman uit Uden gaan de deelnemers aan de slag met schrijven.
De Schrijftafel is een middag plezier beleven aan taal van anderen en van jezelf. Soms is het een zoektocht, vaker nog zijn de woorden er gewoon en geven glans aan de verhalen over jezelf en de dingen die je na aan het hart liggen. Je leert je eigen stem vinden in de vele stijlen en vormen die anderen al voor ons bedacht hebben. Je leert beeldend en zintuiglijk schrijven en zinnen gieten in dichtvormen zoals een elfje, een rondeel, een haiku en nog veel meer.
Nieuwsgierig geworden? Zin om dit schrijfavontuur aan te gaan? Je bent van harte welkom.

De schrijftafel in Bibliotheek Uden is zaterdag 14 september van 13.00 – 16.00 uur in het cursuslokaal van de bibliotheek. Deelname kost € 5.
Graag vooraf aanmelden òf koop uw kaartje vooraf in de bibliotheek of online via www.bibliotheekuden.nl | kaartverkoop.

Share This Story, Choose Your Platform!