Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Een foto met je smartphone is zo gemaakt. Maar hoe krijg jij het ook voor elkaar om een mooie scherpe foto te maken? Hoe krijgen die andere mensen het voor elkaar dat de foto niet ontzettend licht of te donker uitvalt? Of dat jouw smartphone foto er origineler uitziet dan de altijd standaard kiekjes?
Tijdens de workshop Zakelijke Smartphone Fotografie zal Dinotra Heymans van Dinotra Social jouw smartphone fotografie skills helpen te verbeteren. Op simpele, interactieve wijze leert zij jouanders te kijken door de lens, geeft zij tips waardoor jouw foto’s een ‘eye candy’ uitstraling krijgen, waardoor jij beeldmateriaal kan creëren;die zakelijk kan worden ingezet. Want elke foto die zakelijk (online) wordt gebruikt, is het visitekaartje van JOUW onderneming!
Tot slot krijg je nog een aantal app tips mee voor het bewerken van je foto’s op de telefoon. Er komt geen computer aan te pas. Dus neem je opgeladen smartphone mee en zorg dat je opslagruimte hebt voor wat foto’s en apps.

Wanneer: op 9 september van 20.00 tot 22.00 uur. (Zaal open om 19.30 uur) Waar: Muzerijk, Klarinetstraat 2-4 Uden.
Gratis entree; maar wel even van te voren aanmelden a.u.b. bij: Jaap van der der Linde, e-mail: denbosch@computertraining.nl

Share This Story, Choose Your Platform!