Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Spreken de roerige jaren 60 ook zo tot je verbeelding? Dan krijgt je nogmaals een unieke kans om die tijd opnieuw te beleven. De speelfilm “Teenbeat” wordt op veler verzoek gedraaid in EH Uden. Met “Teenbeat” gaan we 2 ½ uur lang terug naar de tweede helft van de jaren 60. De tijd van Puch, Kreidler  en Zündapp brommers, dancings, vooral “moeilijke ouders” en opstandige jeugd. Kom kijken en ga mee ‘Down Memory Lane’.

De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband “The Supertones” gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn pad kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, zijn de rapen gaar en neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.

De beelden geven heel natuurgetrouw de jaren zestig weer. Er is op meer dan 50 locaties in heel Nederland gefilmd. De acteurs zijn allemaal mensen uit onze omgeving. Niks geen dure acteurs. Gewoon mensen die zichzelf spelen.

In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt. Zo’n 400 mensen hebben er aan meegewerkt, waaronder 39 acteurs.

Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp.

Na 36 vertoningen binnen 8 maanden trok de film in de regio al meer dan 7000 bezoekers.

Haal snel kaartjes zodat u ook kunt genieten en mee kunt praten over deze unieke productie.

Zaterdag 12 Maart, aanvang 19.30 uur, zaal open 18.45 uur. De entreekaarten kosten € 5,-

Voorverkoop kaarten vanaf 21 februari verkrijgbaar bij Eigen Herd, Rooijsestraat 32, 5401, Uden. Tel: 0413-264593 of een e-mail naar a.kerkhof.ham@gmail.com.

Share This Story, Choose Your Platform!