Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Markant Uden en de Udens Big Band presenteren de Udense Top 2000 live – Let’s get loud, een middag vol highlights uit Nederlands bekendste hitlijst. Het belooft een bijzonder veelzijdige avond te worden. Udens Big band heeft alle nummers speciaal gearrangeerd en begeleidt het regionaal toptalent op het podium.

Udens Big Band
Al 60 jaar Udens Big Band, een begrip in Uden, omgeving en ver daarbuiten. Terugkijkend op een mooie geschiedenis met goede muzikanten, bijzondere optredens en leuke activiteiten. Udens Big Band, een orkest wat met eerste dirigent Willy Brouwers, opvolger Jaap Nijenhuis en huidig bandleider William Kroot steeds een eigen sound weet te creëren. Niet voor niets zijn er diverse leden die al meerdere jubilea meegemaakt hebben.

Ook oud-leden hebben natuurlijk hun steentje bijgedragen aan het succes van Udens Big Band. Daarom zijn ze trots dat ze kunnen aankondigen dat Jaap Nijenhuis nog een keer voor het orkest zal komen staan, Karel van Eerd plaats zal nemen achter de piano en Wim Heijman als gastzanger zal optreden. Samen met Udens Big Band zorgen zij met zijn drieën voor nostalgie met een ‘terug in de tijd’ blok.

Share This Story, Choose Your Platform!