Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen
Als je gaat scheiden, verbreek je de relatie als partners, maar je blijft wel sámen ouders van jullie kind(eren). Deze verandering brengt veel vragen en onzekerheden met zich mee.
Hoe beleven de kinderen de scheiding? Hoe kun je ze als vader of moeder helpen wennen aan de nieuwe situatie? Hoe zorg je goed voor jezelf en voor je kinderen? Hoe werkt dat, ouderschap na scheiding? Hoe communiceer je hierover met de andere ouder?
Over de (gratis) training ‘ScheidingsATLAS’:
Bij de training ScheidingsATLAS krijg je informatie, tips en je kunt ervaringen delen met andere ouders die begrijpen wat je meemaakt. Ouders ervaren de training als informatief en heel waardevol. Een van de deelnemers zei naderhand: “alle ouders die gaan scheiden of zijn gescheiden zouden deze training moeten bijwonen. Ik ben ongelooflijk blij met alle tips en steun!” Deelname aan de training is gratis voor inwoners van Maashorst.
De training bestaat uit 2 dagdelen. Ex-partners kunnen de training volgen in aparte groepen. Het is heel fijn als beide ouders de ScheidingsATLAS bijwonen, maar het is geen verplichting. De training wordt verzorgd door twee ervaren coaches van ONS welzijn.
Donderdagavond 21 april & donderdagavond 12 mei in Uden!
Ben je er bij?
Aanmelden kan via deze link (ongeveer 5 minuten):

Share This Story, Choose Your Platform!