I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Walk & talk: op zoek naar (ander) werk: netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden
De Bibliotheken van Oss, Veghel en Uden organiseren elk maandelijks een gratis bijeenkomst voor werkzoekenden. Het gaat om het landelijke concept Walk&Talk.

Walk&Talk wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt even voor een rustpunt in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ligt het accent vooral op het maken van contacten. Deelnemers krijgen tips om dit goed aan te pakken. Tijdens de bijeenkomsten wordt informatie over de nieuwe manier van solliciteren gecombineerd met de praktijkervaring van de deelnemers. Daarnaast is er ruimte voor vragen gericht op jouw situatie en kun je jouw netwerk uitbreiden. Elke keer is er een andere spreker te gast. Het thema en de gastspreker vind je terug bij de geplande datums.

Wanneer?

Iedere eerste donderdag van de maand, van 09.30-11.00 uur.
Contactpersoon: Gabri Raaijmakers-van Lanen, ugr@nobb.nl.

In verband met onze coronamaatregelen is vooraf aanmelden via deze activiteitenshop nodig.

Share This Story, Choose Your Platform!