Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Mary v/d Linde verzorgt met haar bedrijf Happiness in Progress wandelingen voor mantelzorgers.

Goorse bossen, dinsdag 27 november
Bent u al eens in de Goorse bossen geweest? Graag laat ik u kennismaken met de rust en de schoonheid van het echte Brabantse platteland. We verzamelen waar het fietspad de Knokerdweg kruist, in de buurt van Knokerdweg 16, 5406 NR Uden.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door te mailen naar info@happinessinprogress.nl of te bellen met 06-1804 1346. Bij uw aanmelding ontvang ik graag uw naam, telefoonnummer, emailadres, woonadres en opgaaf van de wandeling(en) waaraan u wilt deelnemen.

Kosten en betaling
Woont u in de gemeente Uden dan draagt het Udenfonds een deel van de kosten; uw eigen bijdrage is € 3,75 per wandeling. Woont u buiten de gemeente en wandelt u graag mee dan betaalt u € 7,50. Ik verzoek u het betreffende bedrag tegelijk met uw aanmelding over te maken op bankrekening NL41RABO 0312 5708 56 t.n.v. Happiness in Progress. De eigen bijdrage wordt uitsluitend teruggestort indien de wandeling vanwege extreme weersomstandigheden door mij wordt geannuleerd of wanneer ik door onvoorziene omstandigheden de wandeling niet kan verzorgen.

Heeft u een vraag of wilt u zich al aanmelden dan kan dat via info@happinessinprogress.nl of 06-18041346.

Share This Story, Choose Your Platform!