I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Natuurcentrum De Maashorst organiseert op zondag 1 juli een mooie, historische wandeling over wijst en water. De wandeling wordt begeleid door ervaren natuurgidsen van het IVN. De wandeling start om 10.30 uur bij het natuurcentrum. Deelnemende volwassenen betalen €3,- en kinderen €2,-Er wordt een wandeling gemaakt langs de Venloop, door het beekdal en over de wijst. Met een beetje geluk zijn daar vooral zomerse hooiland- en moerasplanten te vinden. Stevige, hoge schoenen of laarzen worden aangeraden.

Reserveren

Het is verplicht om van tevoren voor deze leuke activiteit een plaats te reserveren. Dit kan aan de infobalie van het natuurcentrum, telefonisch (0412-611945) of op: www.natuurcentrumdemaashorst.nl (online opgeven tot vrijdag 15.00 uur voorafgaand aan de activiteit).

Share This Story, Choose Your Platform!