Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

We are Food: “Voeding als medicijn”

In het kader van het We are Food jaar 2018 organiseert Bibliotheek Uden een aantal lezingen over diverse aspecten van voeding, koken en lifestyle. De lezing van Emy en Ad op dinsdag 23 oktober We are Food; Voeding als medicijn is hier onderdeel van.

Lezing: We are Food; Voeding als medicijn

Emy Kremers uit Uden geeft sinds 2009 Chi Neng Qigong les en volgde de Basis Vakopleiding (TCM) Traditionele Chinese Medicine. Daarna koos ze voor de specialisatie Vijf elementen voedingsleer. Emy ronde haar opleiding af in 2014 bij Jutta Koehler, voedingstherapeut en schrijfster van het boek ‘Ontbijt je fit” en geeft sinds 2015 kookworkshops in deze leer en ook kun je bij haar terecht voor een individueel voedingsadvies.

Ad Hartman uit Uden volgde in 2015 de Basis Vakopleiding (TCM) Traditionele Chinese Medicine. Daarna is Ad begonnen aan een studie acupunctuur. Voeding is een essentieel onderdeel van de preventieve wijze waarop men in China bezig is met gezondheid. Na zijn afstuderen is het streven dat  Ad een preventieve gezondheidskliniek in Uden gaat openen die gericht is op leefstijl verandering.

Emy en Ad gaan het deze avond met u hebben over:

De spijsvertering is de wortel van veel ziekten, voeding is dan ook een belangrijk onderdeel van de Chinese wijze van geneeskunde. Een geneesmethode waarbij men zich richt op gezondheid i.p.v. op ziekte. Ad & Emy vertellen over hun ervaringen bij het preventief inzetten van de verschillende onderdelen van de Chinese geneeskunde, een holistische benadering: kijken naar het totaalbeeld van de mens!

Meer informatie:
Wanneer:        Dinsdag 23 oktober

Waar:              Leescafé van de bibliotheek in Uden

Tijd:                 20.00-22.00 uur

Aanmelden:    Vanwege het interactieve karakter van deze lezing kunnen maximaal 30 mensen deelnemen. Toegang is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht via contactuden@nobb.nl of in de bibliotheek.

Share This Story, Choose Your Platform!