Wegens het grote succes van het initiatief Begeleid Vervoer Uden heeft het bestuur besloten zich officieel in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien heeft het initiatief een officiële status als stichting. Een grote stap voor de organisatie! Voor de 250 cliënten die vervoerd worden door 11 chauffeurs verandert er daardoor niets. 

  Stichting Begeleid Vervoer Uden vervoert al jaren cliënten die geen gebruik kunnen maken van openbaar vervoer of (begeleid) taxivervoer. Voorzitter Bert Seegers: “De kracht van onze stichting? Onze cliënten worden niet alleen van A naar B gereden, maar krijgen ook de nodige begeleiding als dat nodig is. Als een cliënt bijvoorbeeld hulp nodig heeft om de weg te vinden in het ziekenhuis, dan helpen we daar ook bij.” Die hulp bieden de chauffeurs alleen als cliënten aangeven dit nodig te hebben. Bert vervolgt: “Niets moet, veel is mogelijk. We vinden het belangrijk dat de rit verloopt zoals de cliënt het fijn vindt.” 

De 12 chauffeurs van de stichting zetten zich belangeloos in voor de cliënten. Wel betalen cliënten een onkostenvergoeding aan de chauffeurs. 

Samenwerking met Udenaar de Toekomst en Ons Welzijn.

Het initiatief Begeleid Vervoer Uden werd opgezet en uitgebreid onder de vlag van de coöperatie Udenaar de Toekomst en Ons Welzijn. Nu het initiatief naam heeft gemaakt en bij vele Udenaren bekend is, is het tijd om de vleugels uit te slaan. Dat wil niet zeggen dat de samenwerking met Udenaar de Toekomst en Ons Welzijn stopt. “Er zal altijd een prettige samenwerking blijven bestaan, waarbij we van elkaars ervaringen kunnen leren en waarbij we onze netwerken delen”, aldus Bert. 

Gebruik maken van Begeleid Vervoer Uden 

Voor het maken van een afspraak met Begeleid Vervoer Uden belt u naar 06 1434 2814 of mailt u naar stichtingbvu@gmail.com.