Ben jij starter op de woningmarkt, tussen de 18 en ca. 35 jaar en kom je graag in aanmerking voor betaalbare woonruimte in Uden?
Geef je dan op voor betaalbaar wonen in Uden Noord.
DOE    EN    DENK    MEE !                     

Hallo woningzoekende,

Ben jij geïnteresseerd in woonruimte in Uden? Thema Vastgoedontwikkeling te Uden heeft in nauwe samenwerking met studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) een woonconcept ontwikkeld voor een locatie aan de noordzijde van Uden. Het plan omvat 28 kleine huurwoningen. De locatie ligt vlakbij het ziekenhuis Bernhoven en is nog in eigendom bij de gemeente Uden.  Het woonconcept wordt nu verder uitgewerkt met jonge Udenaren die hier graag willen wonen. We hebben bewust voor starters op de woningmarkt gekozen omdat er bijna niets betaalbaars in Uden beschikbaar is.

Prijsvraag

De gemeente Uden heeft voor de locatie een prijsvraag uitgeschreven. Wie met een aansprekend woonconcept komt krijgt de locatie toegewezen. Bij de ontwikkeling van het woonconcept mikken wij op de doelgroep jongeren (van 18 tot ca. 35 jaar) die nog thuis wonen of vanuit Uden noodgedwongen elders zijn gaan wonen maar dolgraag in aanmerking willen komen voor betaalbare woonruimte in Uden.

Het woonconcept

Het woonconcept krijgt wat ons betreft een zo klein mogelijke CO2 afdruk én we willen een aantal zaken samen gaan doen. We mikken op niet al te grote wooneenheden: ca 35 m2 tot ca 65 m2 vloeroppervlak. De woningen worden energieneutraal en er worden duurzame materialen toegepast. Op dit moment gaan we uit van een centrale berging, centraal parkeren maar ook van een gezamenlijke ontmoetingsruimte en nog veel meer.

Wij vinden het belangrijk dat de toekomstige bewoners bereid zijn om met bepaalde regelmaat voor en met elkaar actief te zijn. Bijvoorbeeld voor ouderen boodschappen doen, voor zieken in de wijk de hond uitlaten of met elkaar een barbecue organiseren of de gezamenlijke moestuin bijhouden of etc. etc. Er gaat in ieder geval een bewonersvereniging opgericht worden.

Doe je mee?

Om er voor te zorgen dat het woonconcept zo veel mogelijk aansluit bij jullie eigen wensen roepen wij jou op om je aan te melden en mee te denken. Als je belangstelling hebt voor een betaalbare huurwoning in dit project hoef je maar een mailtje te sturen naar info@themavastgoed.nl  en ons te laten weten dat je belangstelling hebt. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op. Vanaf dat moment kan je meedenken en meedoen. Heb je wat meer tijd, vul dan ook onderstaande vragenlijst in maar dat is niet noodzakelijk om mee te doen.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen (niet noodzakelijk om mee te doen)

(De vragenlijst opent in Google drive; na downloaden ervan kun je de velden invullen)