Start nieuw cursusjaar bij Kunst & Co

Vanaf 13 september start het nieuwe cursusjaar weer bij Kunst & Co. We hebben weer een mooi aanbod lessen en cursussen op het gebied van muziek, beeldend, dans, musical en theater klaar staan waarmee kinderen, jongeren en volwassenen kunnen ontdekken waar hun creatieve interesses en talenten liggen.

Veelzijdig aanbod
Ook dit jaar is het aanbod weer veelzijdig; van muziek- tot zangles, van schilderen tot keramiekles, van Peutertijd tot Funky dancemix en van theater- en musicalles voor kinderen tot de cursus Zingen, acteren en improviseren voor volwassenen. Onder begeleiding van onze professioneel geschoolde docenten en kunstenaars, met passie voor hun vak, ontdek je waar je creatieve interesses en talenten liggen en leer je deze optimaal te benutten en ontwikkelen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om via een proefpakket kennis te maken met een muziekinstrument of kun je een vrijblijvend een proefles volgen. Op deze manier kun je zelf goed beoordelen of een bepaald instrument of een cursus ook werkelijk bij je past! Vanaf dit jaar staan er naast het Kunst & Co aanbod ook een aantal andere Udense aanbieders in de cursusbrochure. Sommige van hen verzorgen ook hun lessen in het pand van Kunst & Co.

Meer informatie en inschrijven
Ben je benieuwd naar het volledige nieuwe cursusaanbod? Bekijk dan snel de nieuwe cursusbrochure op onze website: www.kunstenco-uden.nl of haal een brochure op bij de Bibliotheek. Zie je iets wat je leuk vindt? Schrijf je dan snel in via de cursus van je keuze op onze website.

5 jaar Kunst & Co
Kunst & Co bestaat dit jaar 5 jaar dus houd onze website en social media kanalen goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle jubileum festiviteiten!


Kunst & Co
Platform voor cultuur en creativiteit

Mondriaanplein 16a/18
5401 HX Uden
0413-262285
info@kunstenco-uden.nl
www.kunstenco-uden.nl