Deze taallessen zijn voor buitenlandse vrouwen maar zeker ook voor Nederlandse vrouwen die hun taalniveau willen verbeteren. Denk maar aan de nieuwe TV serie met Frans Bauer over ‘Een leven zonder letters’. Alleen al in Uden gaat het om meer dan 1000 inwoners die laaggeletterd zijn. Veel meer mensen dan je zou verwachten.

Voor moeite met taal hoef je je niet te schamen, het komt echt veel voor! Er iets aan willen doen en je aanmelden en even doorzetten kan je zoveel opleveren. Vooral plezier en zelfvertrouwen.

Het is voor vrouwen die de taal al (enigszins) machtig zijn en graag iets bij willen leren. Wat je wil leren hangt vooral ook van jezelf af. Wat is je doel, wat wil je bereiken of verbeteren? Dat staat centraal. De lessen zijn altijd heel gevarieerd, we werken vaak met themaboekjes van St. Lezen en Schrijven en met leesoefeningen en gesprekken over thema’s die actueel zijn of in het nieuws zijn. We stimuleren ook het thuis werken aan de taal en wisselen allerlei tips uit.
En het is vooral ook erg gezellig om in een groep te leren.

Er zijn nog enkele plekken in de ochtend- én de avondgroep. Je kan ons mailen of bellen om je aan te melden. Of om eerst even vrijblijvend te informeren:  vrouwensamen@gmail.com of telnr 06-23552279.