Fietsen voor Oekraïense vluchtelingen.

De stichting Caritas, Solidariteitswerkplaats, en Udenaar de Toekomst hebben gezamenlijk hun netwerk ingezet om een groot aantal fietsen te verzamelen om deze vervolgens uit te lenen aan de Oekraïense vluchtelingen welke in onze gemeente Maashorst verblijven.

Het is op dit moment ontzettend moeilijk om goede gebruikte fietsen te verzamelen, er is veel vraag naar deze fietsen omdat veel hulporganisaties hier mee bezig zijn.

Gelukkig is er in de gemeente Maashorst de solidariteitswerkplaats waar deskundige vrijwilligers gebruikte fietsen weer op en top in orde kunnen maken.

De Stichting Caritas heeft uit haar voorraad kinderfietsen ter beschikking gesteld welke zeer welkom zijn.

Door een snelle gift van het Udenfonds heeft de werkgroep een aantal geschikte fietsen kunnen aankopen via de zakelijke markt.

Gerepareerde fietsen worden wekelijks aan de doelgroep uitgereikt bij de solidariteitswerkplaats, hierbij instructie aan de gebruiker dat zij altijd voor reparaties terecht kunnen bij deze werkplaats.

Oproep: Heeft U als inwoner van de gemeente Maashorst nog een niet gebruikte fiets staan, en wilt U deze ter beschikking stellen aan onze doelgroep breng deze dan naar de Solidariteitswerkplaats Loopkantstraat 17 Uden, geopend ma t/m za 09.00 t/m 12.00. bel 06-83781944.