Swingende jeugd nuchter en zittend aan tafels met diverse muziek die alleen te horen is via de koptelefoon: vrijdag 25 september vond een Silent Bingo aansluitend met een Silent Disco plaats bij de Sprong in Volkel. 

“Wordt er dan echt helemaal niks georganiseerd in Volkel en omstreken voor de jongeren onder de 18” dat is wat er steeds vaker ter sprake komt bij deze groep. 

Jeugd Volkel vindt het belangrijk om ook een leuke avond te organiseren voor deze doelgroep. Dit is de toekomst van Volkel en ook zij moeten het naar hun zin hebben in ons eigen dorp. De avond was daarom ook gevuld met een rijk vol programma.

Om 21.30 uur startte de muziek bingo met leuke allround muziek. Als je het nummer herkende en kon afstrepen op je kaart was je weer een stap dichterbij de bingo, zodra je 1 rij vol had was je een kanshebber van een mooie prijs. Na 1,5 uur was de laatste winnaar van de Silent Bingo bekend. Na het uitreiken van deze prijs werd de avond vervolgd door een Silent Disco op drie verschillende kanalen. Er kon voor gekozen worden om tussen drie kanalen op de koptelefoon te schakelen en zo ook tussen drie verschillende Dj’s, een Foute Party DJ, een Urban/House DJ en een Hardstyle DJ. Het aanblik van negentig jongeren tussen de vijftien en achttien jaar, die elk op hun eigen DJ uit hun dak gingen, was natuurlijk fantastisch om te zien!