Ontmoetingsplein ‘Mellepark’

Begin juni werd gestart met de bouw van ontmoetingsplein ‘Mellepark’. Nu al zie je de eerste contouren van het complex verschijnen. Dé nieuwe plek in gebied Oost waar u volgend jaar kunt ontmoeten, sporten en meedoen aan allerlei creatieve activiteiten. 

De nieuwe wijkondersteuner Esther Hoesen en coördinator van Ons Welzijn Marjorie Jessurun zijn nu al enthousiast. Het betekent overigens niet dat de reguliere activiteiten geen doorgang vinden. Na de zomersluiting gaan vanaf 24 augustus, in een gepimpte KomIn (tot aan de sloop over ongeveer een jaar) gewoon door. 

Sinds kort kunt u via een beeldscherm in de KomIn de agenda volgen, het scherm is ook van buitenaf zichtbaar. Binnenkort kunt u ook weer terecht voor gewoon, gezellig samen een gratis kopje koffiedrinken. 

Wil jij ook dat Mellepark gave wijkactiviteiten organiseert? Wil je je wensen doornemen voor een vitale en bruisende wijk, een wijk die aantrekkelijk is voor zijn inwoners en waar iedereen met plezier woont? Neem dan contact op met Esther Hoesen wijkondersteunermelle@uden.nl of Marjorie Jessurun marjorie.jessurun@onswelzijn.nl