Hoi! Ik ben Sophie, 20, en ik kom uit Uden. Ik werk bij Waalhalla, een skatecentrum in Nijmegen, en sinds ik daar werk begon me het op te vallen dat het skateparkje in Uden eigenlijk best weinig gebruikt wordt. Dat is natuurlijk zonde, want het is een best prima parkje.
Ik ging nadenken en kwam op het idee om een skatecontest te organiseren. In eerste instantie om de skatende jeugd uit Uden een beetje meer bij elkaar te brengen, maar ook om anderen te laten zien dat de skatescene zonder geweld, drugs en criminaliteit kan.
Het contest zal plaatsvinden op 1 oktober, rond 13:30. De leeftijd is vanaf 13 tot hoe oud je maar kan bedenken. Er is muziek, een mc en jury aanwezig, en natuurlijk kan je supervette prijzen winnen.
De opbrengst van de crowdfunding zal worden uitgegeven aan de prijzen, maar ook aan eten/drinken voor de skaters en gasten. Vindt je dit nou een superleuk idee (logisch), dan is alle hulp welkom. Alle kleine beetjes helpen! Laten we skatepark Uden weer een chille(re) plek maken.