Er zijn belangrijke ontwikkelingen rondom de Solar Highway Uden*. De initiatiefnemers hebben een uitgebreide nieuwsbrief opgesteld met veel uitleg en berekening om deelnemers te helpen een indicatie af te geven of men interesse heeft.  

 Zij zijn in goed gesprek met RVB / RWS die herberekeningen gaan doen met een externe partij. De initiatiefnemers wachten af hoe het zich verder ontwikkelt en zijn vol goede hoop alles vóór 31 december te kunnen realiseren.

.

* Langs de A50 ligt een duurzaam geluidscherm dat verkeerslawaai tegenhoudt en tegelijkertijd energie opwekt. Met de zonnepanelen kunnen ongeveer 40 tot 60 huishoudens van lokale groene stroom worden voorzien. Als je in postcodegebied 5401 woont en geïnteresseerd bent in de mogelijkheden om met belastingvoordeel energie van deze panelen af te nemen, meld je dan bij de initiatiefnemers Anne Bootsma en Annie van Genugten.

Op dit moment is het vooral van belang voor de voortgang van het project dat belangstellenden een intentie tot deelnemen doorgeven. Definitief deelnemen kan in een later stadium.

Meer weten of intentie doorgeven? Mail naar de initiatiefnemers:
Annie van Genugten – annievangenugten@planet.nl 
Anne Bootsma – a.k.bootsma@kpnmail.nl