Stichting GoedeDoelenWeek Uden is een feit!

Alle landelijke goede doelen zijn nu kersvers verenigd in één hand.
Samen gaan we vanaf april 2020 voor één jaarlijkse, gemeenschappelijke collecte.

Een ‘GoedeDoelenWeek’ heeft verschillende voordelen:

  • één sterke organisatie
  • één keer een keuze maken voor welke doelen u wilt doneren, dat blijft een vrije keuze
  • één keer per jaar een collectant aan de deur voor alle inwoners van Uden
  • méér veiligheid voor inwoners van Uden én de collectant
  • minder intensief voor onze collectanten omdat zij minder woningen gaan bezoeken

Deze nieuwe organisatie ‘valt of staat’ met de medewerking van al onze sponsors, vrijwilligers en collectanten! Mogen wij op jullie rekenen? Met jullie hulp wordt de GoedeDoelenWeek Uden een groot succes.

Laat jullie ervaring met het collecteren van de afgelopen jaren niet verloren gaan. Daarom enorme waardering als u collectant wilt blijven. Het hoeft zeker niet per se alleen maar collecteren te zijn. Misschien hebt u interesse in een andere vorm van ondersteuning. Er zijn volop mogelijkheden!

Aanmelden als sponsor of vrijwilliger / collectant kan eenvoudig via het contactformulier op de site van de GoedeDoelenWeek.

Op deze website kunt u ook regelmatig lezen over onze voortgang. Wij gaan in op de activiteiten van de verschillende werkgroepen, en alles wat zich rondom de GoedeDoelenWeek Uden afspeelt.

Ook in het Udens Weekblad, Kliknieuws, en op onze facebookpagina zullen artikelen, foto’s en video’s geplaatst worden. We houden u op de hoogte! Ook voor reacties en vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier.

LET OP: er zullen in 2019 nog een aantal collectes zijn van afzonderlijke Goede Doelen. Blijft u gul geven zoals voorheen. In april 2020 starten we met de gezamenlijke collecte in de GoedeDoelenWeek.