Belangrijke mededeling Plantactie 2020 de eetbare Tuin

Het ophalen van de plantjes voor de plantactie zaterdag 21 Maart 2020 gaat niet door

Mede op grond van de aangescherpte regelgeving omtrent het Corona virus hebben wij moeten besluiten het ophalen op zaterdag 21 maart 2020 te annuleren.
We hebben nog even gekeken naar een aantal alternatieven maar ook deze blijken helaas mede gezien het grote aantal bestellingen niet rieel te zijn.

Het ophalen van Uw bestelling op zaterdag 21 maart zoals aangegeven in de mail die U onlangs van ons ontvangen heeft via de tijdslots aan de Artillerieweg.
gaat gezien de ontstane situatie helaas niet door.

Binnenkort zal het bedrag wat U aan ons overgemaakt heeft worden gerestitueerd.

Het totale pakketvan ruim 1500 planten- struiken en bomen welke voor deze actie klaar staat bij de kweker zal gaan naar de Pluktuin van Yvonne Ree aan de Hooistraat in Uden.
Deze grote tuin welke samen met de IBN in aanleg is heeft volop ruimte voor het planten en verzorgen van de totale vooraard welke voor deze actie gereserveerd staat bij de kwekerij Fruitzforlife in Zeeland.

Met de pluktuin Uden is afgesproken dat wanneer er een andere bestemming voor dit plantmateriaal mocht zijn bijvoorbeeld voor d’n Hof, of andere buurttuinen in Uden deze daar opgehaald kunnen worden.

De mezenkastjes m.u.v. de bestelde kastjes voor de Weide Wereldschool gaan in opslag voor volgend jaar.

Wij hopen U bij deze voldoende geïnformeerd te hebben en danken u dat u in zo’n grote getale een bestelling voor deze plantactie bij ons geplaatst heeft.

Onze grote dank gaat ook uit naar alle vrijwilligers die zich ingezet hebben voor dit mooie duurzame en gezonde initiatief.

Vr. gr.

Initiatiefnemers