Word jij mijn nieuwe communicatie-vriend?

Soms zijn er van die momenten dat je denkt: ‘hé, eigenlijk zou het toch veel leuker zijn als ik op dit moment iemand aan mijn zijde heb.’ En nee, dan heb ik het niet over de liefde.

Mijn naam is Stijn van Son. Ik ben 26 jaar oud, trainer van FC Uden 3, voorzitter van de PR-commissie en in het dagelijks leven accountmanager bij JAM, een uitzendbureau voor jongeren en starters in Uden

Het is prachtig om iets voor je clubje te doen. Al helemaal als het iets is dat je leuk vindt. En waar je een beetje goed in bent. In mijn geval communicatie. Alleen soms… Soms zijn er van die momenten dat je verlangt naar gezelschap. Om creatieve ideeën te kunnen delen, met elkaar te kunnen sparren over de website, of gewoon voor de gezelligheid. Die communicatie-vriend mis ik op dit moment nog.

Vind jij het leuk om met communicatie bezig te zijn? Bijvoorbeeld omdat je iets in deze richting studeert of omdat je er gewoon blij van wordt. Dan kom ik graag met je in contact. Je kan bijvoorbeeld stukjes schrijven voor de website, onze social-media kanalen bijhouden of samen met mij nadenken over de communicatiestrategie van FC Uden. Man, vrouw, jong, oud: het maakt niet uit. Zolang je er maar energie van krijgt!

Vul via deze link het kleine formulier in, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Dan babbelen we onder het genot van een kop koffie een keer verder bij FC Uden.

Groetjes,
Stijn van Son