De coöperatie krijgt de naam ULECO u.a. en zal actief zijn in de nieuwe samengevoegde gemeente Landerd en Uden. ULECO staan dan ook voor Uden Landerd Energie coöperatie.De verwachting is dat eind mei/begin juni 2020 de nieuwe energie coöperatie is opgericht.

Er zijn inmiddels contacten inzake mogelijke samenwerking met de gemeente Uden inzake de RRE regeling en het nieuwe zonnepark op de voormalige vuilnisstortplaats, met de Solar Highway, met Uden Energiek en met Area.

Het lidmaatschap staat open voor inwoners en organisaties van Schaijk, Reek, Zeeland, Odiliapeel, Volkel en Uden, alsmede inwoners en organisatie in aanpalende postcode gebieden. Vanaf 2 juni 2020 is het mogelijk om je als aspirant-lid aan te melden. Informatie hierover volgt.

Door de Corona-virus beperkingen is het houden van een informatiebijeenkomst waarschijnlijk op korte termijn niet mogelijk, maar na de officiële oprichting zal ULECO digitaal, telefonisch en schriftelijk bereikbaar zijn. ULECO is dan gevestigd in het Kantelhuis op de Markt 147 in Uden.