Uden schoon tijdens Landelijke Opschoondag

Blikjes in de berm, chipszakken bij het bankje of natte papiertjes op de stoeptegels. Liever lopen we door een schone en groene omgeving. Samen met bedrijven, scholen en verenigingen gaan we aan de slag om de gemeente weer zwerfafval vrij te maken. Op zaterdag 23 maart 2019 doen meer dan honderdduizend Nederlanders mee tijdens de Landelijke Opschoondag.

Inmiddels hebben verschillende groepen zich al aangemeld voor de Landelijke Opschoondag op 23 maart. Maar de gemeente is groot en we kunnen altijd hulp gebruiken. Wanneer je een groep aanmeldt zorgt de gemeente voor vuilniszakken, handschoenen, afvalgrijpers en veiligheidshesjes. De materialen worden gebracht en opgehaald. Ook haalt de gemeente volle afvalzakken weer op.

Alle hulp is welkom. Pak je alleen een vuilniszak of doet jouw club ook mee? Aanmelden kan nog via udenaardetoekomst.nl tot 10 maart. Na aanmelding neemt de gemeente contact met je op. Liever aan de slag op een ander moment? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Meld je actie hier aan of ga direct  naar nederlandschoon.

Gezamenlijk werken we aan een schoon en groen Uden.