Mary van der Linde verzorgt met haar bedrijf Happiness in Progress (www.happinessinprogress.nl) wandelingen voor mantelzorgers in meerdere gemeenten.

In samenwerking met Ons Welzijn, het Udenfonds en Udenaar de Toekomst start zij op woensdag 22 augustus met een serie van vier maandelijkse wandelingen, verspreid over de gemeente, voor mantelzorgers uit de gemeente Uden. Data van de andere wandelingen: donderdag 27 september, maandag 29 oktober en dinsdag 27 november. Lees meer op onze flyer!

Het doel is mantelzorgers samen een fijne, gezellige ochtend in de natuur te bezorgen; een ochtend die energie oplevert. Er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en gevoelens rond het zorgen en natuurlijk ook voor een luchtig gesprek. Mary nodigt u van harte uit voor de wandelingen. Zij ontvangt u om 10.00 uur buiten met koffie/thee en iets lekkers. Na een voorstelrondje start de wandeling van ongeveer anderhalf uur. Rond 12.30 uur bent u terug op de plaats waar we zijn gestart. Het Udenfonds draagt een deel van de kosten, van u wordt een eigen bijdrage van € 3,75 per persoon per wandeling gevraagd. In de loop van augustus worden de locaties van de wandelingen bekend gemaakt (o.a. Bedafse Bergen, Maashorst en het gebied ten zuiden van Odiliapeel). Heeft u een vraag of wilt u zich al aanmelden dan kan dat via info@happinessinprogress.nl of 06-1804 1346. Graag tot ziens!